Загальноосвітня школа I-II ступенів с. Добрівляни

Меню сайту
Категорії розділу
Інформація [1]
Інформація
Для вчителів [7]
Для вчителів
Для учнів [6]
Для учнів
Для батьків [5]
Для батьків
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Паспорт їдальні (харчоблоку) закладу освіти
[ Викачати з сервера (407.8 Kb) ]16.03.2021, 14:03

Паспорт їдальні (харчоблоку) закладу освіти

Паспорт розроблено з урахуванням вимог Санітарного регламенту

для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗ України

від 25.09.2020 №2205 і зареєстрованого в Мінюсті України 10.11.2020 р. за № 1111/35394

 

  1. Назва закладу Добрівлянська філія СШ1-111 ступенів ім.О.С.Маковея м.Заліщики (ЗЗСОІ-ІІ ступенів)
  2. Адреса с. Добрівляни вул. Добрівлянська 11
  3. Прізвище, ім’я по батькові керівника закладу, телефон

Материнчук Михайло Васильович, тел. 0673698434

    1. Прізвище, ім’я по батькові медичного працівника закладу, телефон -
    2. Прізвище ім’я по батькові ФОП (орендаря) їдальні (харчоблоку), телефон -
  1. Проектна потужність закладу - 220.
  2. Фактична кількість учнів - 60.
  3. Кількість учнів, які охоплені гарячим харчуванням 50

графік харчування 10.40-11.00 -1-4 класи

11.45-12.05 - 5-9 класи

  1. Вартість харчування на одну дитину (грн.) -15гр.,
  2. Кількість учнів, які отримують буфетну продукцію (для закладів загальної середньої освіти)
  3. Дата та № державної реєстрації потужності з виробництва та /або обігу харчових продуктів харчоблоку закладу від 27.02.2018року, № 4-UA-19-05-246,

його розташування: в загальному корпусі закладу (окремому приміщенні), побудований за типовим проектом (у пристосованому приміщенні) - побудований за типовим проектом.

  1. Водопостачання (централізоване, локальне від артсвердловини, локальне від криниці з розводкою водогінної мережі до виробничих приміщень,

1

децентралізоване - від криниці без розводки водогінних мереж) - локальне від криниці з розводкою водогінної мережі до виробничих приміщень.

Стан водогінної мережі добрий.

  1. Гаряче водопостачання (централізоване, локальне)-локальне, функціонує справно (так/ні) так, наявність резервного гарячого водопостачання - так.
  2. Опалення (централізоване, локальне, пічне), його справність - локальне, справність добра.
  3. Водовідведення стічних вод (централізоване, локальне на малі очисні споруди, на вигріб, відсутнє взагалі) локальне на вигріб. Стан мережі водовідведення добрий.
  4. Вентиляція ( загально-обмінна природна та (або) з механічним збудженням, місцева від технологічного обладнання, від мийних ванн). Стан системи вентиляції добрий.
  5. Освітлення (природне, штучне), обладнане захисними елементами для усунення загрози забруднення харчових продуктів, (так/ні) так.
  6. Оздоблення поверхонь стін, стелі, підлоги відповідає вимогам нормативно- правових актів (так/ні) так.
  7. Наявність необхідного набору виробничих цехів, їх санітарно-технічний стан, забезпеченість технологічним обладнанням (цех первинної обробки овочів, м’ясо- рибний цех, гарячий цех, мийне відділення столового посуду, кладова, стан добрий.
  8. Наявність умов для обробки яєць (виділене місце, промарковані ємкості) - (так/ні) так.
  9. Наявність умов для дотримання правил особистої гігієни персоналом в кожному виробничому та складському приміщеннях - умивальники (так/ні) - так.
  10. Забезпечення харчоблоку достатньою кількістю: кухонного посуду

(так/ні %) так, 100%, столового посуду (так/ні %) так, 100%,, розроблювального інвентарю (так/ні %) так, 100%,, розроблювальних столів та реманенту (так/ні % ) так, 100%, мийних ванн (так/ні) так, 100%, мийних засобів (так/ні %) так, 100%, наявність сертифіката відповідності (так/ні) так ; дезінфекційних засобів (так/ні) так, наявність свідоцтва про державну реєстрацію даного дезінфекційного засобу (так/ні) так ,наявність регламенту на використання (методичні вказівки) (так/ні) так: прибирального інвентарю (так/ні) так дотримання умов зберігання (так/ні) так.

  1. Наявність достатньої кількості складських приміщень (так/ні %) так, 100%.
  2. Забезпеченість холодильним обладнанням (так/ні %) так,100%о, перелік наявного обладнання холодильник, потреба у заміні (так/ні) ні.
  1. Забезпеченість технологічним обладнанням (так/ні %) ні, перелік наявного обладнання: потреба у заміні (так/ні) - ні.
  2. Наявність умов для зберігання та миття зворотної тари (так/ні) - так.
  3. Обідня зала: кількість і достатність посадкових місць (так/ні %) - так, 100%, наявність умов для дотримання дітьми правил особистої гігієни (умивальники при вході до обіднього залу, їх справність, електрорушники (так/ні) - так.
  4. Наявність необхідного набору приміщень для персоналу (роздягальна, кімната приймання їжі, санітарний вузол, душова (так/ні) - так, їх стан - добрий.
  5. Кількість працюючого персоналу 1; наявність у всіх працюючих відповідної освіти (так/ні) так, своєчасне та повне проходження працюючими обов’язкового медичного огляду відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 №280 (так/ні) - таю, забезпечення працюючих санітарним одягом (так/ні) - так, проведення навчання санітарно-гігієнічному мінімуму (так/ні) - так.
  6. Дотримання технологічного процесу приготування готових страв відповідно до картотеки страв (так/ні) - так.
  7. Наявність документації з контролю за організацією та якістю харчування дітей (так/ні) - так.
  8. Впровадження в закладі постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) (так/ні) - так.
  9. Наявність договору на обслуговування їдальні, укомплектованість кадрами. Перелік постачальників харчових продуктів та сировини, наявність експлуатаційного дозволу у кожного постачальника та (або) дата та № державної реєстрації потужності з виробництва та /або обігу харчових продуктів у кожного постачальника: тривають тендерні закупівлі.
  10. Наявність супровідної документації на продукти харчування та продовольчу сировину (так/ні) - так.
  11. Дотримання умов при поводженні з харчовими відходами (так/ні), наявність угоди на вивезення твердих побутових відходів (так/ні) - так.
  12. Проведення заходів щодо запобігання проникнення шкідників (дезінсекція, дератизація, забезпеченість сітками, екранами) (так/ні) - так, наявність угод на проведення дератизації, дезінсекції (так/ні) - так.
  13. Обладнання буфету у дані школі відсутнє.
  1. План заходів щодо покращення санітарно-технічного стану їдальні (харчоблоку) з метою приведення їх у відповідність до діючих вимог чинного законодавства наявний (наказ №15 від 15.02.2021).

Підписи:

Материнчук Михайло Васильович, керівник представника закладу освіти відповідального за організацію харчування

П.І.П. (посада) представника КУТОР „Центр аналітично- методичного та матеріально- технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області»

 

Категорія: Інформація | Додав: Марія
Переглядів: 33 | Завантажень: 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024